Marte, 16-10-2018, 13:36
Mire se Vini Gast | RSS
Menü
Einloggen
Mini-Chat
300
Unsere Umfrage
Bewerten Sie meine Website
Antworten insgesamt: 89
Koha Neser
Das Wetter in Pejë
Numri i Vizitorve
Hauptseite » 2012 » Nëntorë » 20 » Murat Jashari: Letra Nr.9 e shenjtë! (për Hashim Thaqin)
02:34
Murat Jashari: Letra Nr.9 e shenjtë! (për Hashim Thaqin)
1.443 pyetje të shtruara për Hashim Thaqin.
 

1.Zotri Thaçi po fillojmë me një proverb popullore « Vra natën e qajë ditën » a është kështu ?
2. Në fillim të korrikut 1998 natën duar lidhur vrave Behajdin Allaqin dhe ditën më 30 tetor 1998 në Komunikatën Nr.61 të SHP të UÇK-së e shpallët dëshmor të kombit, me humbë gjurmë, a është kështu ?
3. Pra plotë 110 ditë mbase se e vrave, e publikuat Komunikatën, a është kështu ?
4. Dëshmorët varrosen me nderime ushtarake, a është kështu ?
5. Me skuadrën Truproja e Nderit, apo jo ?
6. Kush ishin luftetarët e lirisë të asaj skuadre ?
7. Kush ishte Oficerë i asaj Skuadre ?
8. Sa ushtar lirie e komandant morën pjesë në varrim ?
9. Të cilës Zonë dhe cilës Brigadë ?
10. Ku u varrosë Behajdin Allaqi ?
11. Pse nuk ftuat asnji anëtar të familjes së Behajdin Allaqit në varrim ?
12. Mbas 14 vjetëve pse nuk i tregoni familjes së Behajdin Allaqit se ku e keni varrosur ?
13.Ke mundesi t’i tregojsh popullit se si ke ardh ne krye te Unionit Studentor ?
14.Si ka patur mundesi Xhavit Haliti dhe Azem Syla te jenë shumë të sigurt se ti Hashim Thaqi do të bëhesh kryetar ende pa ndodhur zgjedhjet mbrenda organizates studentore ? Murat Jashari

15.Kush i informoj ?
16.Ku është bazuar kjo siguri ?
17.Mos ka qen e përgaditur edhe kjo nga shërbimi serb për t’i kontrolluar studentët ?
18.Para teje, a ishte Genc Kelmendi kryetar i unionit studentor ?
19.Genc Kelmendi a është shok me ty dhe Kadri Veselin i PDK-së?
20.Genc Kelmendi a ishte dhe është shok dhe zëvendës i Ramë Marës i LDK-së?
21.Ramë Maraj a ishte nga 1992 punëtori i SHIKut (në Shqipëri) dhe pas Rambujes shef i SHIK-ut të LDK-së ?
22.Genc Kelmendi (SHIK) a ishte numër dyshi i Sigurimit të Atdheut pas Ramë Marës (SHIK) ?
23.A tentuat ju SHIK-istat të bëni luftë civile ? Jo krahu i luftës, jo Sigurimi i Atdheut !!!
24.A tentuat ju SHIK-istat t’i prishni familjet shqipetare mes veti ? Jo PDK-ja, jo LDK-ja !
25.A tentuat ju SHIK-istat t’i ndani shqiptarët ? Jo majtist, jo djathtist !
26.Ju SHIK-istat ose UDB-ashët keni qenë gjithë herë bashkë, apo jo ?
27.Popullin a e keni bërë pikë e pesë ?
28.A mund të thojmë se UDB-a ose SHIK-u ka kontrolluar Unionin Studentor sikur LPK-ën, LKÇK-ën dhe LDK-ën ?
29.Në çdo vend të okupuar, a ekziston friga nga studentët ?
30.Studentët në momentet kritike inicojnë ndryshimet apo jo ?
31.Të gjithë studentët të asaj kohe flasin me fakte që ke kandiduar me dhunë, a është kështu?
32.A flasin të gjithë për një grusht shtet me paramilitarët e tu ?
33.Pas saj 1991, të emërojnë në kryesi të Universitetit si prorektorstudent?
34.Kush të ndihmoj përsëri për atë post ?
35.Sikur sot sherbimi, SHIK-u a mundohet të kontrolloj Universitetet private dhe publike me emërime politike?
36.Në vitin 1991 nuk ishte SHIK-u por UDB-a që të mundësoj të behesh prorektorstudent, apo jo ?
37.Pas saj largohesh për në Austri dhe më vonë në Zvicër apo jo ?
38.Pse ke hyr në LPK ? Kush të urdhëroj të hyjsh në LPK ?
39. Te cili Këshill Popullor i LPK-së ke militua në Zvicër?
40. Me banim ke qenë në Cyhri, por në Këshillin e Cyhrit ku kamë qenë unë kryetar nuk ke milituar, a është kështu?
41. Cilit arkatar ja ke dhënë kuaticionin (antarësinë) e aderimit në LPK?
42.Aksionet e UÇK-së kishin filluar me një intensitet më të madhe nga 1995 apo jo ?
43.Ti si Hashim nuk ke marrë pjes në asnjë aksion vet ? Ose si organizator të ndonjë sulmit kundër serbëve ?
44.Ke mundësi të tregojsh popullit se si është vrare furnizues edhe financuesi i UÇKse Remzi Hoxha nga Levizja Frontit të Rezistencës në Shqipëri ne 21 tetor 1995
nga SHIK-u i Bashkim Gazidedes, Xhavit Halitit dhe Kadri Veselit ?
45.Ke mundesi të tregojsh se si është eliminuar zedhënësi i parë i UÇKse Ali Uka në banesën tënde më 1997 ?
46.Ku ke qen ti dhe Kadri Veseli kur është vrarë Ali Uka ?
47.Pse bashë zëdhenësi i UÇK-së likuidohet ?
48.Kujt i ka penguar Ali Uka ?
49.A i ka penguar Serbisë zëdhënësi i parë i UÇK-së ?
50.Ti me SHIK-un e keni bërë këtë vrasje për interesat e Serbisë ?
51.Shërbimet në botë mundohen të shkatërrojnë kokat e organizatave që i pengojnë, a është kështu apo jo ?
52.Ali Uka, a ka qen në krye të UÇK-së !
53.Remzi Hoxha, a ka qen në krye të UÇK-së !
54.Kjo, a tregon se Ali Uka ka qen një penges për Serbinë ?
55.Çdo shërbim a mundohet fillimisht ta izoloj personin për ta shfuqizuar ?
56.Nëse nuk arrinë, a mundohet të ja ndryshoj mendjen duke e përpunuar psikologjikisht,ose ta blej, ta korruptoj ?
57.Nëse nuk arrin, a mundohet ta eliminoj fizikisht ?
58.A je ti bashk me SHIK-un vegël e Serbisë në këtë eliminim fizik të Ali Ukës ?
59.Aq ke patur urrejtje në zëdhënësin e UÇK-së, që ke torturuar kufomën tij ! Ke prishë trupine e Ali Ukës!!!?
60.Pse ke patur aq urrejte ndaj UÇK-së o Hashim ???!!!
61.Mund të na tregojshë se si është vrarë Zahir Pajaziti i cili ishte ndër kryesoret e UÇK-së bashkë me Hakif Zejnullahun dhe Edmond Hoxhën më 31 janar 1997?
62.Ndoshta mund të na tregon Azem Syla, Rexhep Selimin, ose SHIK-u me mire apo jo ?
63.Si jane vrarë ne kurth ?
64.Kush i lajmeroj organet e sigurisë serbe ?
65.Ti dhe Kadri Veseli morret Shefin Politik të UÇKse krahun e djathtë të Ukshin Hotit apo jo ?
66.Pse e vratë Behadin Allaqin shefin politik të UÇK-së ?
67.Behadin Allaqi, a ishte kryetar i Lëvizjes së Frontit të Rezistencës së Kosovës ?
68.LFRK ishte Ukshin Hoti,Sokol Dobruna, Remzi Hoxha, Ali Uka, Avdyll Krasniqi (ati Gjeve Lladrovcit), Zahir Pajaziti, Behadin Allaqi dhe shume të tjerë…
69.LFRK a ishte organizata e parë që dergoj ushtarë në trajnim në Shqiperi ?
70.LFRK a ishte dega politike ilegale e UNIKOMBit të Ukshin Hotit ?
71.Behadin Allaqi a ishte krahu i djathte i Ukshin Hotit ?
72.Faktikisht, a fillon organizimi ushtarak nga Levizja e Frontit të Rezistencës në vitin 1991?
73.Më pas, a i bashkangjten LPK-ja dhe LKÇK-ja ?
74.A kanë qenë komandantet e parë anëtar të LFRK ?
75.Ti Hashim bashkë me Kadri Veselin keni vrarë me nje plumb ne krye Behadin Allaqin dhe e keni zhdukur kufomen e tij, apo jo ?
76.Pse ti me Kadri Veselin keni vrare shefin politik të UÇK-së ?
77.Pse SHIK-u ka vrarë patriotet si Remzi Hoxhen, Ali Uken zëdhënësin e parë të UÇK-së , shefin politik të UÇK-së Behadin Allaqin?
78.Ju SHIK-u keni bë propagandë se Remzi Hoxha është njeriu i serbisë, pse?
79.Ju SHIK-u keni bë propagande se anëtarët e familjes Jashari janë të Serbisë, pse ?
80.Ju SHIK-u keni bë propagandë se Adem Demaçi është i Serbisë, keni leshuar disa dokumenta në Kosovë për të faktuar kinse është spiun, pse ?
81.Ju SHIK-u keni krijuar propagandë kundër të gjithë patriotëve, pse ?
82.Pse ti me shokët e tu ke bërë propagandë denigruese për të gjitha familjet patriotike ?
83.Pse SHIK-u apo UDB ka organizuar kurthat ndaj patrioteve si per Zahirin ?
84.Deri ne mars/prill të 1998 ke qendruar në Zvicer mos gaboj ?
85.Mbas ofensivës të Rahovecit ku ke qendruar në Kosovë ?
86.A është e vërtet se ke qëndruar në Prishtinë ?
87.Ushtarët e UÇK-së kanë luftuar, por ti si Shef i shumë kërkuar nga Serbia (pa i bë asnjë dem) ku je strehuar ?
88.Ke qen në një vend shumë të sigurt në Prishtinë !?
89.Te kushë ke qenë ?
90.Ke mundesi t’i tregojshë popullit !?
91.A e dini o popull !!!!? Ku ka qenë ky alamet Drejtor i Drejtorisë Politike i UÇK-së!!?
92.Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit !!!
93.A është kështu mor adalet superkomandant ???
94.Faik Morina ishte i vëllazëruar me Arkanin dhe bile dilte në televizion bashke me te, Zotëri Thaçi ?
95.Ti, te jarani, te vllau i Arkanit ke pasur konak.
96.Shef i UÇK-së dhe i SHIK-ut Hashim Thaçi, Kadri Veseli ishin strehuar te vllau i ARKANit !!!?????
97.Nëse nuk është e vërtet dil dhe demantoje këtë!!!!!
98.Prej Prishtinës Hashim a ke dal në Maqedoni?
99.Kush ta arranzhojke këtë kalim ?
100.Kush të percjellke deri në Maqedoni ?
101.A të kalojke Billal Ceka i Glloboçicës ?
102.Billal Ceka a ishte bashkpunëtor i sërbëve ?
103.A ka fakte se ka dhunuar Billal Ceka në kufi gra shqiptare me serbë ?
104.A ka prova për një dhunim mbi nje gru te martuar nga Gjakova bashke policët serb, apo jo ?
105.Do të thotë shef i UÇK-së Hashim Thaçi qëndron sigurt tek vllau i Arkanit, dhe kalon kufijt me paramilitarët e Serbisë pa asnjë problem ?
106.Çka i thojnë kësaj pune ?
107.Ti Hashim Thaçi gjitha lidhjet, gjitha punët tua të orientojnë nga Serbia !
108.Në luftë, nuk ke luftuar Z. Thaçi !?
109.Në financë, nuk ke financuar UÇK-në !?
110.Në organizime, nuk ke organizuar asgjë në Zvicër !?
111.Do të thotë s’ke vepruar as në Kosovë dhe as në Zvicër, apo jo ?
112.Si të takoj vendi të Drejtorit Politik të UÇK-së pa bo gjë !???
113.Mos të takojë posti sepse ke bërë diçka tjetër ?
114.Mos të takojë posti sepse ke vrarë shefat e UÇK-së ?
115.Mos të takojë posti sepse ke vjedhur me shokët e tu fondin « Vendlindja Therret » ?
116.Mos të takojë posti sepse e bllokove armatimin e UÇK-së në Shqipëri ?
117.Mos të takojë posti sepse e sabotove UÇK-në me armë dhe financa ?
118.Njeriu që likuidon shefat e UÇK-së.
119.Njeriu që vjedhë paret e Ushtrisë në kohë lufte.
120.Njeriu që rri te armiku sh`lirë në kohë lufte.
121.Njeriu që bllokon armatimin për të dëmtuar UÇK-në në kohë lufte.
122.Çka i thojnë atij njeriut ????
123.A i thojnë tradhëtar atij njeriut ?
124.A i ke bë të gjitha këto punë për interes të Serbisë ?
125.Ti a je tradhëtar apo spiun apo agjent ? Cka je ?
126.Me rrena, genjeshtrat e tua ndaj popullit kam bë, kam bë . Mut ke bë ! Tradhëti ke bë ! Populli nuk te njeh. Por unë do t’i tregojë popullit se kush je.
127.Ata që nuk të njohin mendojnë se ke vepruar diçka, por jo aktivistet e vjetër ! Të gjithë aktivistët e dijnë se nuk ke vepruar asgjë !
128.Nuk ke marrë pjesë në asnjë aksion guerilë, a është e vërtetë?
129.Kundërshtom nëse nuk janë të sakta pohimet e mija.
130.Vetë ke deklaruar në gazeta se nuk ke vrare asnjë serb sepse nuk ke luftuar asnje herë, a është kështu?
131.Ke mundësi ti tregojshë edhe njiherë popullit, sesi dhe kush te emeroj « Drejtor të UÇK-së » pa luftuar hiqë ?
132.Aktivitete ushtarake nuk ke patur ?
133.Aktivitete tua në LPK kanë qenë shumë të vogla për mos të themë hiq !
134.Nuk je dalluar për punë të mëdha, apo jo ?
135.Nuk je dalluar për trimëri të veqantë në Zvicër (se për në luftë mos të flasim), apo jo ?
136.Nuk je dalluar për një kontribut financiar të jashtëzakonshëm, apo jo?
137.Nuk je dalluar për një shkollë të madhe ose mençuri të jashtëzakonshëm ?
138.Do të thotë nuk ke kontribuar me para, nuk ke kontribuar me gjak, nuk ke kontribuar me mendje dhe u bere SHEF i UÇK-së apo jo ?
139.Si ka mundësi ?
140.Ke mundësi t`ia spjegojshë popullit këtë punë ?
141.Si ka mundësi një djal i ri si ti, pa asnjë rezultat, pa asnjë punë të kryer në UÇK të bëhet shef i UÇK-së ? Dhe madje ti komandojë ata djemt që luftojshin dhe që rrezikojshin jetat e tyre.
142.A të duket kjo anomali ?
143.Si ka mundësi një person si ti që s’ka vepruar hiq në Zvicër të merrë vendime në emër të atyre që luftojshin në terren në Kosovë?
144.Si ka mundësi të jesh shefë i UÇK-së para Ukshin Hotit, Zahir Pajazitit, Adem Jasharit, Behadin Allaqit, Fehmi Lladrovcit, Sokol Dobrunes, Adem Demaçit etj… ?
145.Si është e mundur një djal i ri të behet shef për një kohë rekord pa punuar fare në ato organizata ? Të avancohet në kryesi të organizatës studentore, të universitetit, të LPK-së dhe të UÇK-së ?
146.Të gjithë aktivistët që e njohin Z. Hashim Thaçin e dijnë se nuk ke kurrfar trimnie, nuk ke kurrfar mençuri, por të gjithë e dijnë se je dinak apo jo ?
147.Dinakëria, a është virtyti ose me mirë të them kualiteti i tradhëtarëve?
148. Dinakë si gjyshi i ytë Sinan Idrizi (Thaçi) oficer i OZNA-s e i KOS-it që në kohën e vetë Drenicën e kishte sjellë në gishtë, nipi i tijë Hashim Haxhi Thaçi po e sjellë krejtë Kosovën në gisht me ndihmën e BIA-s e shërbimeve të shteteve të bashkësisë europjane mike të serbisë, a është kështu ?
149.Nese shkojme me kete logjik, kur jane vrare aktivistët e parë dhe shefat te UÇK-së ti ke qen i perzier ne gjitha ato ngjarje?
150.Pa u vrarë ata njerëz, ti nuk ishe bë kur shef politik i UÇK-së !?
151.Kush ka patur interes të vriten krijuesit e UÇK-së !!? Dihet Serbia apo jo ?
152.Si është e mundur që ti edhe Serbia keni patur te njejtat interesa ?
153.Ti dhe Serbia jeni përqendruar në vrasjen e krijuseve të UÇK-së apo jo ?
154.A ka patur interes Serbia të infiltroj në UÇK njerëz për ta kontrolluar?
155.Do të thotë dikush apo një sherbim sekret t’i ka hapur rruget për te ardhur në krye të organizatave të ndryshme apo jo!?
156.Cili oficer të sherbimit te emeroj si drejtor politik të UÇK-së ?
157.Pa u vra Adem dhe Hamez Jashari a të kishë ardhë rendi me u bo shef i UÇK-së ?
158.Pa u vra Zahir Pajaziti, Fehmi Lladrovci, Behadin Allaqi, Ali Uka etj. a të kishte ardhë rendi me u bë shef i UÇK-së ?
159.A e din populli, se Adem Jashari ty Hashim te ka përzen si qenin ?
160.Ti Hashim tradhëtari me bandën tënde Kadri Vesel, Xhavit Halit, Azem Syle a e keni bllokuar edhe parat edhe armët Adem Jasharit?
161.Dhe në tjetrën anë, a e keni mbush Drenicën me lloj lloj propagande kundër familjes Jashari ?
162.A perputhet me librin e shkruar nga Nafi Çegranin një ish-punëtor të UDB-s për teknikat e sherbimit serbe ?
163.Ai shkruante se agjentët e UDB-s janë shitur si patriotë, dhe në anën tjetër kanë denoncuar si tradhetarë patriotët e vërtetë.
164.Teknika tjetër, a ka qenë kur binte ne sy një person shume aktivë, dinamik UDB-a e ka rrethuar me njerëz të vetë ?
165.Për një patriotë 15 spiun kanë gravituar rrethë tij dhe ju kane paraqit si shok.
166.Kur thojnë 15 veta për një njeri që eshte spiun. Do të mbetet spiun pa qen.
167.Populli do t’i besoj atyre 15 vetave e jo patriotit të vetmuar, të izoluar, të denigruar, të deformuar dhe te demoralizuar nga UDB-a.
168.Ju SHIK-u e kishit rrethuar Adem Jasharin dhe e keni shkaterruar psiqikisht me propagandat e juaj.
169.Kjo është metoda UDB-s dhe e SHIK-ut për t’i thyer shpirtërisht, për t’i zhgënjyer patriotët.
170.Ashtu keni vepruar edhe me Behadin Allaqin ?
171.A keni thënë se është njeriu i Serbisë sepse si organizator është dënuar me pak se te tjerët, apo jo ?
172.Ju vete kryesia e LPK-së i keni dhënë emrat të gjithe aktivistëve, ju i keni pasur listat e anetareve !!!
173.Arrestimi masive të 350 anëtareve në gusht1993, a është organizuar nga ju bashkarisht me serbët?
174.Ju kryesia e LPK-së i keni dorzuar listat serbëve ? Mundësi tjera nuk ka !?
175.LPK-ja, a ka qen organizuar në celula treshe (3 veta për një celul)?
176.Nëse një njeri arrestohet mund të flas vetëm për 2 veta, e jo më shumë !?
177.Serbia a ka mundur të percjell me qindra veta ashtu !?
178.Por ju kryesia e LPK-së, a i keni pasur të gjitha informacionet e nevojshme për keto arrestime?
179.Mbledhjen e jashtëzakonshëm në Zvicer anëtaret ju kane akuzuar juve kryesinë e LPK-së për këtë tragjedi apo jo ?
180.Ju jeni përgjegjës se eshte zënë një kompjuter në Kosovë me emrat të aktivistëve te Lëvizjes a është keshtu?
181.Xhavit Haliti dhe të tjetër e humbën ftyrën, u ben tokë a është kështu ?
182.Ne terren në Kosovë tradhëtinë e juaj ja hedhet Behadin Allaqit ?
183.Ju SHIK-u keni akuzuar si njerëz të Serbise : Remzi Hoxhen, Jasharët, Behadin Allaqin, Haradinajt dhe më vonë Adem Demaçin etj,etj… ?
184.Ti dhe SHIK-u keni lëshuar disa letra, disa fotografi në Kosovë për të diskredituar Adem Demaçin dhe patriota të tjerë apo jo ?
185.Specialiteti juaj është patriotët t’i paraqiteni si spiun dhe spiunët e juaj të Serbisë t’i paraqitni si patriota te shqiptarëve?
186.Ty Hashim SHIK-u (UDB-a) ta ka ndërtuar një reputacion, një famë të rrenjshm për të të ngritur si patriotë të shqipëtarëve, kinse ke luftuar etj, etj… Por faktikisht, je patriotë por i Serbisë e jo të shqiptarëve!!!
– POLITIKE
187.Tash të flasim politikisht, Serbia deri në 1996 nuk ishte e interesuar të merrej me qështjen e Kosovës apo jo ?
188.Deri në 1995, Serbia a kishte 2 fronte në Kroaci dhe ne Bosnje?
189.Qellimi i Serbise a ishte të mbahet qetesia në Kosovë deri pas Dejtonit?
190.Ju si njerëz të sherbimeve serbe keni patur urdhër të përcillni situaten sidomos në organizatat patriotike shqiptare si LPK, LFR, LKÇK ?
191.Serbisë nuk i interesonte të hapet një front tjetër në Jug me Kosovën pas atyreve të Kroacisë dhe të Bosnjës, apo jo ?
192.Serbia, a do të kishte shumë veshtirsi të menaxhoj 3 fronte ?
193.A është deshtë rehati në Kosovë për hesapet e Serbisë ?
194.Kush e organizonte atë rehati në Kosovë ?
195.Për ta mbajtur qetesinë, Serbia a përdori Rugovën me LDK për ta kontrolluar terrenin?
196.Pas Dejtonit, ndërkombëtarët a kushtëzuan heqjen e embargos Serbise me disa liri ndaj shqiptarëve ?
197.Për t’i mundësuar heqjen embargos Serbisë, Rugova a firmosi një marreveshje me ndermjetsim të organizatës San Egidio për arsim me Millosheviqin me 1 shtator 1996?
198.Me këtë marrëveshje Serbia a tregoj vullnet të mirë para ndërkombëtarëve?
199.A ishte një sherbim i kryer në favor të Serbisë ?
200.Për heqjen e embargos përveq nënshkrimit, Rugova a bënte lobimi për Serbinë !?
201.Rugova çdokund thoshte Serbia po vuan nga embargo, por Kosova po vuan edhe me shumë, a ishte kështu Z. Thaqi?
201.Pas heqjes së embargos, Serbia a tërheqi ushtrinë nga Kroacia, nga Bosnja dhe i dërgoj në Kosovë?
202.Serbia dërgoj ushtrinë, paramilitarët, policinë, refugjatë serb të Bosnjës, të Kroacise në Kosovë, a është e vërtet ?
203.A e mbushi Serbia Kosovën me forcat e veta ?
204.Serbia, a e konsolidoj pozicionin e vet në Kosovë ?
205.Serbia, a i përqëndroj të gjitha shërbimet sekrete në Kosovë dhe Shqipëri?
206.Serbia, a kishte arrit të krijoj SHIK-un me Bashkim Gazidedën, Mehmet Krajën, Xhavit Halitin, Ramë Maraj, Kadri Veseli, Ismet Kryeziun etj …apo jo ?
207.Ismet Kryeziu ishte në LFRK, LKÇK, LPK, LDK por a ishte edhe këshilltar i Rugovës (kjo ndodh me agjentet e nivelit të lartë prezent në 2 -3 organizata LFRK dhe në LDK) ? shok i ngushtë i Xhavit Halitit.
208.Ibrahim Rugova ishte shumë mir i informuar nga Ismet Kryeziu se çka ndodhte me UÇK në Shqipëri !!!
209.Kishte informacione nga zyra e LDKse në Tiranë?
210.Serbia kishte investuar në ardhjen e Berishes në pushtet me 60 million marka sipas deklaratës së Millosheviqit në 1993?
211.Pasi ishte përfunduar lufta me Bosnjën dhe Kroacin në fund të vitit 1996 fillim te 1997, Serbia ishte e përgaditur për të luajtur lojën e vete, apo jo ?
212.Serbia dhe Greqia, a kishin përgaditur luftën civile në Shqipëri Jug dhe Veri (Tosk/Geg)?
213.Po të pyesi ty ! Pasi je pjes e sherbimit serb, ndoshta je në dijeni për këtë lojë ?
214.Kemi shume elemente të provave që piramidat financiare ishin organizuar nga shërbimet serbe dhe greke, apo jo ?
215.Sot dihet publikisht se Arkani ka ardhur disa herë në Shqipëri dhe është takuar me Bashkim Gazidedën për çështjen e piramidave, a eshte kështu Z. Hashim Thaqi ?
216.Eshtë e njejta gjë për Apostolos Vavilis i shërbimit grek ?
217.A ishte qëllimi i Serbise lufta civile në Shqipëri për t’i pasur duart e lira për veprim në Kosovë ?
218.Por fati ynë ishte intervenimi i shpejt i Italisë, e cila nuk kishte interes në një Shqipëri të destabilzuar e cila dërgonte vala refugjatësh përtej Adriatikut, apo jo ?
219.Në këte rast, a na shpetoj Italia nga lufta civile?
220.Shërbimi i Shqipërise SHIK-u i krijuar nga Berisha, a kishte detyrë të siguroj Shqipërinë ?
221.Misioni i një shërbimit si SHIK-u, a është të mbrohet shteti ?
222.Misioni i nje shërbimit si SHIK-u, a eshte te luftohet armiku i brendshëm dhe i jashtëm ?
223.Pse dështoj SHIK-u i Berishës në ruajtjen e qetësisë në Shqipëri ?
224.SHIK-u i Berishës faktikisht e organizoj shkatërrimin e Shqipërisë?
225. Formuesit e SHIK-ut ishin antishqiprarë, a është kështu?
226.SHIK-u i Shqipërisë organizoj piramidat në Shqipëri me shërbimet serbe dhe greke ?
227.SHIK-u i Shqipërisë organizoj shkatërrimin e Shqipërisë dhe dhe deshti luftën civile ?
228.SHIK-u i Xhavit Halitit,Bashkim Gazidedës, Kadri Veselit vranë patriotët në Shqipëri.
229.Po ju tregoj unë, sepse SHIK-u ishte krijuar nga Serbia nga Stanishiqi (daja Damir Fazlliqit), Simatoviqi, Xhavit Haliti, Ram Maraj me UDB-ashët e tjerë ?
230.Do të thotë shërbimi sekret i Shqipërisë ishte dhe është sot në duar të Serbisë dhe Greqisë apo jo ?
231.Elementet anti-shqipëtar të avancuar nga Bashkim Gazideda dhe Sali Berisha kane pastruar organet e sigurisë nga patriotët shqiptarë, kështu që në SHIK kane dominuar agjentët serbofil dhe grekofil.
232.Kjo është situata reale në Shqipëri, si Partia Socialiste ashtu Partia Demokratike nuk ishin dhe nuk jane kombëtare.
233.Nuk ka djathtist dhe majtist në tokat shqiptare !
234.Ky koncept djathtist dhe majtist është përgaditur nga UDB-a e Serbisë!?
235.Si LPK-ja, si LKK, ashtu LDKja, a kan qen të gjithë komunista?
236.Në Kosovë, Lidhja Komuniste e Kosoves ishte në pushtet .
237.Me vone LKK transformuar në LDK prapë ishte në pushtet nën ombrellën e okupimin serb, a është keshtu ?
238.Çdo okupator krijon shtresën e bizismenëve të vet.
239.Çdo okupator favorizon ekonomikisht njerëzit e vet !?
240.Çdo parti në pushtet forcon njerëzit e vet, si PDKja sot, si LDK dje ?
241.PDKja sot kontrollon gjitha monopolet të import/eksportit dhe të ekonomisë vendore nëse nuk gaboj ?
242.Kush janë ata të PDK që kontrollojnë bizneset në Kosove ?
243.A janë SHIK-asit personët më të besueshëm të pushtetit dhe si të tillë mbajnë ekonominë e vendit në dorë ?
244.Në kohën e LDK SHIK-asit janë thirrë UDB-ash, apo jo ?
245.UDB-ashet dje, SHIK-asit sot kontrollojne firmat, bankat, bizneset, apo jo ?
246.SHIK-asit janë djathtista sepse e kanë kapitalin e Kosovës në duar të veta.
247.SHIK-asit a janë kapitalistat e sotshëm?
248.Në kohën e LDK, UDB-ashet ishin kapitalista ?
249.PDKj a kontrollon biznesin legal dhe ilegal?
250.PDKj a kontrollon makro-ekonomin e Kosoves ?
251.Sot PDK-ja, dje LDK-ja favorizuan njerz e vet, apo jo ?
252.Kush e kishte „pushtetin" para lufte ?
253.Kush ishin ata bizismen të fortë para lufte ?
254.A e kishte pushtetin LDK-ja dhe pushtuesi serb ?
255-LDK-ja dhe Serbia ushtruan pushtetin e tyre për të krijuar shtresën e tregtarëve të vet si: Bexhet Pacolli, Ramiz Kelmendin, Ekrem Lluka etj… a është kështu ?
256.Millosheviqi, a kishte mandatuar në besim Bexhet Pacollin të qeverise me Trepçën përmes filialit « IMPEX » të Mabetexit bashkë me aksionar grek apo jo ?
257.Bexhet Pacolli si oficer i KOS-it (kjo është folur me një emision në TV serb në Beograd) bashkë me ESAT PUSHKAR nga Bosnja dhe me Damir Fazlliqin, Mishkoviqin, Amoviqin, Tesiqin a privatizuan gjithë Shqipërine ?
258.A ishte arsya pse Berisha largoj Barhi Shaqirin nga SHISH-i ?
259.Bahri Shaqiri (bashkë me SHBA), a kishte hetuar dhe kishte krijuar dosje për lidhjet e familjes Berisha me sekseret serb ?
260.Për 7 vite, sekseret serb Mishkoviq, Fazlliq, Tesiq, Amoviq arrijnë të kontrollojnë sektor të tëra të ekonomis së Shqipërisë si : portet, energjinë, nafta, shkëmbimet tregtare etj…
261.A reaguan amerikanët pas heqjes së Bahri Shaqirit ?
262.Pse Amerika reagojë?
263.Shqipëria është në NATO, por ndikimi i Serbisë dhe i Rusisë është shumë i madhë, a është shqetësuese kjo për SHBA-të ?
264.Roli i drejtorit të ri Visho Lika në fazën e parë, a do të jetë pastrimi i dosjeve kompromituese për Berishën ?
265.Në fazën e dytë, roli i Visho Likës a do të jetë spastrimi i punonjësve patriot të SHISH-it ?
266.A është edhe Esat Pushkari i shërbimit serb si Bexhet Pacolli i afërt me Fazlliqin ?
267.Fazlliqi është nipi i Stanishiqit i cili krijoj SHIK-un e Shqipërise dhe Kosovës.
268.Fazlliqi është nipi Stanishiqit i cili e vu Berishën në pushtet më 1992, apo jo ?
269.Fazlliqi është ndërlidhësi i shërbimit serb në Shqipëri, apo jo ?
270.Fazlliqi është financuesi i fushatës zgjedhor të Berishës të 2005, apo jo ?(30 milion euro)
271.A privatizuan firmën me qindra miliona AMRO në Shqipëri dhe ende sot nuk kane dhënë asnjë cent ?
272.A morrën ALBPETROL gati një miliardë dollar duke konstruktuar një konsorcium tëkomplikuar për t’i fshehur pronarët e vërtetë ?
273.A privatizoj Fazlliqi 50 000 hektar tok në bregdetin shqiptar ?
274.Shumica dërmuese të milionërve të cilët i kanë bankat, sigurimet dhe kapitalin e Kosovës janë të lidhur ngusht me Sërbinë apo jo ?
275.Hashim ! A hyne bashk me Mishkoviqin për të marrur operatorin 4 cellular ne Shqipëri ?
276.A e morre licensën me Mishkoviqin pa kaluar procedurat tenderuese ?
277.A është normale se Serbia mundohet ta mbaj Kosovën me patronet e vet, me djathtistat e vet, me biznesmenet e vet, me kapitalistat e vet?
278.Djathtistat në Shqipëri, në Kosovë janë kapitalistat që posedojnë ekonomin e vendit. Ekonomia e vendit është në duar të shqipfolsëve dhe serbeve fatkeqsisht, a është kështu !!!
279.Në Kosovë të gjithë kanë qenë komunista si LPK-ja ashtu LDK-ja.
280.Luftë ideologjike a mund të ketë në mesin e komunistëve?
281.Pse ndodhë kjo ?
282.Kjo ndodhë ndoshta se janë spiun si shefat e LDK ashtu jane edhe të PDK?
283.Spiunët janë të interesuar të krijojnë perçarje, koklahvitje në popull.
284.Lidhja Komuniste e Jugosllavise ose LDK-ja, a ka qenë e djathtë ?
285.Partia e punës së Shqipërisë, a ka qenë e djathtë ?
286.As Partia Punës, as Lidhja Komuniste e Jugosllavisë nuk kanë qenë të djathta, a është kështu ?
287.A kanë qenë të gjithë komunista ?
288.Rugova a ishte elitë e Lidhjes Komuniste të Kosovës dhe të Shkrimtarëve ?
289.A është maltretuar ndonjeherë Rugova nga Jugosllavia apo Serbia si anti-komunistë ? Jo sepse ishte në kryesi të Lidhje Komuniste të Kosovës !!!
290.Askush në Kosovë nuk është dënuar si djathtist nga Serbia.
291.Pse mashtroni popullin me rrena, me ideoligji dhe koncepte përçarëse ?
292..Pse bëhen këto propaganda Djathtist/Majtist ? kur të gjithë kanë qenë komunista apo jo ?
293..Pse mundohen të krijojnë ndarje dhe përçarje në popull me koncepte fallse ?
294.Interesi i kujt është përçarja në popullin shqiptarë ?
295.A ka qenë interesi i Serbisë që të luftojnë shqiptarët mes veti jo djathtistat, jo majtistat ?
296.Do të thotë shqiptarët të luftojnë njeri tjetrin (por jo Serbinë) nëse nuk gaboj ?
297.Njerzit që përdorin këto fjali jane vetem UDB-asha !
298.Qëllimi i tyre a është të krijojnë kushtet për ballafaqim mes shqiptarëve në Kosovë ?
299.Shqiptarët të luftojnë mes veti por jo Serbinë.
300.Çdo term që i ndanë shqiptarët është promovuar nga UDB si djathtist/ majtistet, Kuq/Blu, fshatar/qytetar, UÇK/LDK, Drenica/Dukagjini, Jug/Veri, Tosk/Geg a eshte keshtu ???????
Shqipetar mos shikoni partia dhe idelogjia, e vetemja parti eshte drejtesia dhe realiteti!!! Nuk
Aufrufe: 5812 | Hinzugefügt von: hikusi | Rating: 4.3/3
Kommentare insgesamt: 1
1  

−Bilall Ceka

Reagim ndaj shpifjeve te shfaqura nga Murat Jashari ne pyetjet e tij
te “famshme”

Reagimi im vjen si pasoj e shpifjeve te tij rreth
aktiviteteve te mia ne Ushtrine Clirimtare te Kosoves. Apsolutisht nuk mund te
mos reagoj ndaj ketyre shpifjeve sepse aktiviteti im ka qene I shtrire pothuajse
ne te gjithe teritorin e Kosoves si dhe gjate gjithe kohes kam qene ne sherbim te puneve te mira qofshin ato kombetare apo
shoqerore e familjare. Ceshtjet qe shtron ne pyetjet e tij per mua jan genjeshtra te
pastra dhe se gjera te tilla nuk kane ndodhur ne asnje kohe dhe ne asnje vend
ku kam vepruar une per vec se kemi qene te gatshem qe te japim ma te shtrenjten
per te miren e te gjitheve .

Ai thote se : Kryeministri i Kosoves z. Hashim Thaqi I cili
ne kohen kur flet ky zoteri ishte pergjegjes politik e ushtarak I UCK-se eshte
shoqeruar nga paramilitare serb, kjo eshte nje genjeshter sepse personat qe e
kane shoqeruar ate kan qene te gjithe ushtare te devoteshem te uck-se dhe te
gjithe shyqyr zotit jan gjalle dhe me adrese dhe skam cka shtoj me shume ne
kete ceshtje sepse cdo gje ka funksionuar sic eshte ma se mire dhe si rezultat I
gjithe aktivitetit qe ka bere UCK-ja
bashke me popullin shqiptare sot po e gezojme dhe po shijojme frytet e lirise
dhe te pavaresise gje per te cilen jemi krenare te gjithe dhe nese ketij
zoteriu kjo I ka penguar qe atehere e sot kjo eshte qeshtje tjeter dhe per kete
ai le te mbaje vete llogari.

Poashtu ai shkone deri aty sa qe shpif edhe per gjoja
perdhunime, shpresoj qe askush te mos u besoj ketyre lloj shpifjeve sepse cdo
gje dihet kush dhe cka ka punu gjate kohes kur ka pas nevoje ma shume populli
yne.

Ky zoteri sic duket
ska tjeter pune dhe eshte mbyllur ne guasken e vete te komplekseve dhe sherim per te ka mbetur shpifja dhe
perpjekja qe pas nje kohe te gjate ti paraqese ato nepermjet kesaj menyre. Dmth
ka zgjedhur qe te sheroje shpirtin e vet nepermjet shkrimit te cilin si burim
ka budallalleqet qe I sillen neper koke. Ndersa, une me bashkeveprimtaret e mi
kemi dhene dhe jemi te gatshem te japim llogari aty ku duhet dhe perpara cilit do qofte qe ka mendime per te ec
edhe me tutje popullin tone perpara. I sugjeroj M. Jasharit qe te clirohet nga kjo guacke e
forte qe e ka mbeshtjelle dhe per hire te familjes se tij dhe shoqerise se tij
te integrohet dhe ta perfundoje kete histori pyetjesh sepse po shkakton mjegull
te panevojshme ne shoqeri dhe opinion duke u perpjekur te terorizoj nji historine e bujshme te Ushtrise
Clirimtare te Kosoves.

Besoj qe genjeshtrat e tij nuk do te zene vend askund kurse
une jam i gatshem te ballafaqohem me kedo qe shpif ne adresen time.

Ky reagim eshte I dedikuar per opinionin me qellim qe te
ruaj integritetin tim personal, familjare dhe shoqeror dhe jo per ta bindur Murat
Jasharin sepse nuk I detyrohem per asgje ne jete dhe apsolutisht nuk I jap
llogari njerezve qe jane te nxitur nga qarqe te brendeshme dhe te jashtme qe
kane qellime per te njollose veprimtarine e UCK-se.
me rrespekt Bilall Ceka

Nur registrierte Benutzer können Kommentare hinzufügen.
[ Registrieren | Login ]
Shtype per Radio
Futboll
Kalendari
«  Nëntorë 2012  »
He.Ma.Me.Ej.Pr.Sh.Di.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Suche
Archiv der Einträge
RTK
Arta TV